Despre noi

Despre noi

Centrul Educational Elis reprezinta un proiect de suflet, nascut din dragoste si pasiune pentru copii si dezvoltarea armonioasa a acestora.

Copiii “nostri” vin aici pentru a explora, a se poticni, a incerca, a plange, a rade. Pentru a invata, a esua si a incerca din nou. Pentru a asculta sunetul unei tobe sau al unui pian pe care urechile noastre de adult nu-l aud. Si pentru a dansa pe o melodie de care se bucura cu adevarat.

Shefali Tsabary, dr. in psihologie

Fondator: Raluca Asandei

Cu o experienta de mai bine de 15 ani in educarea copiilor, atat in invatamantul de stat cat si in invatamantul particular, am reusit sa pun bazele unui centru educational asa cum mi l-as fi dorit eu pentru copilul meu de 8 ani, in care copiii sa vina cu drag si sa se simta “ca acasa”. Un centru in care acestia sa poata avea dreptul la opinie, sa fie liberi sa aleaga, sa-si dezvolte competente, sa descopere si sa invete prin descoperire, sa-si dezvolte stima de sine, sa fie intelesi, ascultati si acceptati.
Absolventa a Liceului Pedagogic “Andrei Muresanu” din Brasov, cu dubla specializare invatator-educator, absolvind examenele de definitivat si grad II in invatamant, urmand apoi studiile universitare si postuniversitare.
Din dorinta de perfectionare in domeniu, am participat la o serie de evenimente, seminarii si cursuri de formator in domeniul educatiei.
Am reprezentat judetul Brasov in cadrul Conferintei Internationale Multiculturala din Turcia publicand un articol despre “Imbunatatirea strategiilor de inovatie si creativitate in managementul organizatiei educationale si provocarile secolului XXI “ in volumul cu acelasi nume.

Dotari

Centrul Educational Elis isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, cu 5 sali de clasa, fiecare avand baie proprie. De asemenea dispunem de un spatiu destinat servirii mesei copiilor, o sala festiva destinata activitatilor de tip: conferinte, petreceri tematice, teatru, dans.
Dispunem de table smart, interactive, laptop-uri, instrumente muzicale diverse, mese luminoase interactive, imprimanta 3D.
Activitatile recreative se desfasoara in majoritatea timpului, in curtea special amenajata pentru copii

Parteneri: Adaggio, Smarty Kids, Kaleido

Ce spun parintii?

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.